Chiuvetele de granit compozit, punct de focus in bucataria moderna

Indiferent daca va doriti o bucatarie cu design vintage sau una contemporana, daca acum o amenajati sau vreti sa faceti un update in bucataria actuala, o chiuveta din granit compozit este una dintre investitiile pe care va veti bucura ca ati facut-o.


Chiuveta de bucatarie nu este numai un accesoriu estetic, este zona unde petreceti cel mai mult timp atunci cand gatiti si dupa ce ati luat masa. Fiind unul dintre cele trei puncte de focus ale unei bucatarii functionale (triunghiul chiuveta-aragaz-frigider), aceasta trebuie sa indeplineasca cerinte din cele mai exigente: sa fie rezistenta, igienica, cu dimensiuni potrivite nevoilor familiei, perfect adaptata designului bucatariei.



Chiuvetele din granit compozit sunt concepute astfel incat sa raspunda tuturor acestor exigente: 

Sunt realizate din Magranit, un material compozit pe baza de granit si cuart care are o duritate excepțională (70-75 Grade conform testului Barcol). Acesta le face rezistente la zgarieturi si la socuri mecanice.

Sunt rezistente, de asemenea, la socuri termice. Un vas fierbinte luat de pe aragaz/plita poate fi pus direct in chiuveta. La fel si lichidele fierbinti care, de obicei deformeaza sau fac sa "pocneasca' o chiuveta din inox.

Sunt igienice. Stratul antibacterian BioCote® foloseste o tehnologie inovatoare cu ioni de argint, ce sporeste siguranta microbiologica, asigurand o suprafata neporoasa, perfect igienica. Acest strat este o bariera impotriva germenilor, mucegaiurilor si bacteriilor, iar in plus elimina mirosurile alimentare persistente. Mai multe informatii despre tehnologia BioCote® puteti gasi aici.

Proprietati chiuvete granit Marmorin
Proprietatile chiuvetelor din granit compozit Marmorin

Designul chiuvetei de bucatarie este un factor poate la fel de important ca functionalitatea acesteia. Pentru ca ne dorim confort, calitate si tehnologie de ultima generatie in bucataria de azi. Iar o amenajare care sa le imbine armonios cere resurse importante de timp, planificarea riguroasa a spatiului disponibil, a nuantelor si stilului ambiental.

12 nuante inspirate din tendintele de amenajare 2016

Designerii de interior si specialistii in amenajari Marmorin va pun la dispozitie o colectie de 12 nuante, pentru personalizare si o integrare perfecta in ambient. Chocolate si Toffi sunt new-entries in 2016.


Multiple forme si configuratii

Patrata, rotunda, trapezoidala, ovala, cu sau fara picurator cu una sau doua cuve. 
Vrei sa montezi chiuveta pe colt? Da, se poate! Vrei o bucatarie cu design country sau retro? Modelele farmhouse Ewit si Rubid sunt create pentru o astfel de amenajare. 
Pentru ca fiecare bucatarie este diferita si fiecare spatiu poate fi pus in valoare.






















Inca un aspect de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi chiuveta de bucatarie: tipul montajului. Sunt 3 feluri in care se pot monta:
-sub blatul de bucatarie
-la nivel cu blatul
-pe blat.
Chiuvetele ”farmhouse” cu design country-retro se monteaza diferit datorita partii frontale care este expusa, vizibila.
Mai multe informatii despre tipurile de montaj poti gasi aici.



Chiuvetele Marmorin sunt produse la comanda in Polonia de o echipa de designeri premiati la evenimente de renume precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival. Talentul si profesionalismul lor se reflecta in volumele și geometria moderna a chiuvetelor din aceasta colectie. Proiectarea si constructia perfecte ale produselor Marmorin echilibreaza inspirat esteticul, igiena, siguranta si placerea in utilizare.

Comentarii