amenajare,

Băi de lux - minimalism, eleganță și funcționalitate

11:11 Unknown 0 Comments

O colecție de fotografii ce prezintă băi moderne, de lux, creații de designer, ambiente originale ce îmbină esteticul cu funcționalul, punându-le în serviciul confortului absolut.

Linia de mobilier și accesorii pentru baie semnată Neutra este inspirată de elemente din natură. Puritatea apei, energia pietrei și căldura lemnului creează o atmosferă holistică, ce trezește simțurile și invită la relaxare.
Ambiente unice, unde relația între tehnică și design este una puternică, ce rescrie definiția cuvântului ”baie”.Designul minimalist, dar prețios al acestor băi de lux spune povestea materialelor primordiale - piatra naturală, lemnul - ce par să-și fi găsit menirea aici.
Accesorii unice, mobilier exclusivist obiecte sanitare high-end. Marmura, granitul, piatra sculptate și transformate în piese unice pentru amenajarea băii: lavoare, monoliți, căzi de baie, cădițe de duș, plăci de gresie pentru podea și pereți, cu texturi originale.
Geniul designerului și măiestria arhitectului transformă un concept revoluționar în obiect funcțional, o viziune în realitate.


Sursa foto: NeutradesignYou Might Also Like

0 comentarii:

Feedback sau idei?