Design cursiv cu accente industriale fine intr-un loft de 163mp

Această mansardă fermecătoare este situată în cartierul "Södermalm" din Stockholm. Arhitectul Beatriz Pons a avut provocarea de a transforma un subsol într- un spațiu de locuit . Ea a acordat prioritate unui design curat, unde fiecare detaliu a fost gândit atent și minuțios.



Pardoseala din beton, pereții din ipsos și utilizarea pe scară largă a oțelului inoxidabil creează împreună senzația de industrial. Materialele au fost alese pentru a optimiza luminozitatea și, în același scop, ferestrele de mansardă au fost poziționa

Accentele de galben și oranj din bucătărie se continuă în dining și în living, aducând prospețime și vigoare ambientului neutru.



Baia placată cu marmură italiană, cada rotundă și instalații sanitare high-end aduce un plus de exclusivism întregii locuințe. Ambientul în nuanțe discrete, neutre este înviorat de prosoapele cu pattern chevron în nuanțe pastelate, vii.



În aceleași tonuri neutre și cu o undă de roz fuchsia de această dată, dormitorul este simplu, minimalist, poate chiar auster.








Arhitect: Beatriz Pons
Fotograf:  Fabergé Fastighetsmäkleri




Comentarii