Loft de artist - excentric, eclectic, nonconformist

Apartamentul de la mansardă al unui artist excentric italian, o adevărată declarație de stil, expresie a personalității artistice, a unui spirit liber. 


Accentele de roșu și mov ale tabureților-suport pentru picioare se strecoară în zona de relaxare alături de o canapea imensă ”L”, de culoare mov-prună. O combinație îndrăzneață de forme și culori.





Zona de dining menține declarația de nonconformism prin caracterul său eclectic, aleatoriu.





Un colț complimentat inspirat cu o masă de lucru triunghiulară, cu picioare galben-acid.





Scaune de culori și forme diferite, dar care par să se potrivească perfect în ansamblu. Expresie a unui spirit rebel, nonconformist. 


O oază de relaxare, de reflecție, ideală pentru găsirea echilibrului și a inspirației artistice.


Podium. Locul unde geniul artistic se exprimă prin culoare, în fața pânzei albe de pictură.


Dormitorul, zona contrastelor. Pereți reci din beton în contrast cu finisajul perfect al peretelui-accent ce expune o capodoperă artistică. Accente pasionale de roșu și mov, ce se continuă din zona living-ului și ”încălzesc” decorul metalic, rece, industrial.



În baie, ambientul este mai tonic. Nuanțe întunecate, linii ferme, design minimalist. Bateria elegantă din crom cu montaj în pardoseală veghează asupra unei căzi cu design industrial, pusă în valoare de corpurile de iluminat LED încastrate, de asemenea, în pardoseală.




Concept design / sursa foto: B&B Italia

Comentarii